Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»
Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.
.jpg)
Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο επίσκεψης στη φαρμακοβιομηχανία Medochemie, στη Λεμεσό, ο κ.Νεοφύτου είπε πως η εταιρεία αποτελεί πρότυπο για την Κύπρο, την ώρα που η φαρμακευτική βιομηχανία έχει τεράστιες προοπτικές.
Λέγοντας πως «η Medochemie δεν είναι μόνο μια κυπριακή εταιρεία, είναι μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με δραστηριότητες σε δεκάδες άλλες χώρες του εξωτερικού», ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σημείωσε πως «έτσι θέλουμε τις κυπριακές εταιρείες και επιχειρήσεις, εξωστρεφείς και εξαγωγικές».
Αυτή, συνέχισε, είναι η προστιθέμενη αξία και για την οικονομία του τόπου αλλά και στο θέμα της απασχόλησης, προσθέτοντας πως η πλειοψηφία των 750 και πλέον εργοδοτούμενων στη Medochemie είναι Κύπριοι, με το 60% να αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό
«Είναι αυτήν την Κύπρο που οραματιζόμαστε, όπου ο ιδιωτικός τομέας, μέσα από τις επενδύσεις, θα δημιουργεί αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας», είπε και υπογράμμισε πως «αυτός είναι ο στόχος και πιστεύουμε πως οι θεμελιοί μπήκαν, η Κύπρος βρίσκεται σε μια σωστή πορεία και ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να τραβήξει και θα τραβήξει τη χώρα ακόμα πιο μπροστά».
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




