ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΒΕΡΩΦ: «Ο Αναστασιάδης μπορεί να τραβήξει τη χώρα μπροστά»

ΑΒΕΡΩΦ: «Ο Αναστασιάδης μπορεί να τραβήξει τη χώρα μπροστά»

Οραματιζόμαστε μια Κύπρο όπου ο ιδιωτικός τομέας θα δημιουργεί αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας και η Κύπρος βρίσκεται σε σωστή πορεία, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας πως «ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να τραβήξει και θα τραβήξει τη χώρα ακόμα πιο μπροστά».

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο επίσκεψης στη φαρμακοβιομηχανία Medochemie, στη Λεμεσό, ο κ.Νεοφύτου είπε πως η εταιρεία αποτελεί πρότυπο για την Κύπρο, την ώρα που η φαρμακευτική βιομηχανία έχει τεράστιες προοπτικές.

Λέγοντας πως «η Medochemie δεν είναι μόνο μια κυπριακή εταιρεία, είναι μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με δραστηριότητες σε δεκάδες άλλες χώρες του εξωτερικού», ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σημείωσε πως «έτσι θέλουμε τις κυπριακές εταιρείες και επιχειρήσεις, εξωστρεφείς και εξαγωγικές».

Αυτή, συνέχισε, είναι η προστιθέμενη αξία και για την οικονομία του τόπου αλλά και στο θέμα της απασχόλησης, προσθέτοντας πως η πλειοψηφία των 750 και πλέον εργοδοτούμενων στη Medochemie είναι Κύπριοι, με το 60% να αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό

«Είναι αυτήν την Κύπρο που οραματιζόμαστε, όπου ο ιδιωτικός τομέας, μέσα από τις επενδύσεις, θα δημιουργεί αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας», είπε και υπογράμμισε πως «αυτός είναι ο στόχος και πιστεύουμε πως οι θεμελιοί μπήκαν, η Κύπρος βρίσκεται σε μια σωστή πορεία και ο Νίκος Αναστασιάδης μπορεί να τραβήξει και θα τραβήξει τη χώρα ακόμα πιο μπροστά».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top