Η Παπαρίζου ‘τάισε’ πόρτα στο ΡΙΚ για την Eurovision – Plan B' με άλλο μεγάλο όνομα

Η Παπαρίζου ‘τάισε’ πόρτα στο ΡΙΚ για την Eurovision – Plan B' με άλλο μεγάλο όνομα

strong>Το ΡΙΚ φαίνεται ότι έκανε πρόταση στην Παπαρίζου για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει. Το ΡΙΚ έχει ήδη ανακοινώσει ότι έχει αναθέσει στην ομάδα του συνθέτη / παραγωγού Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P.) τη δημιουργία του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, έχει γίνει και η συνάντηση της Παπαρίζου με τα στελέγχη του ΡΙΚ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει ή να διαψέυδει κάποιος τη συνεργασία.

Το πρωί της Τετάρτης...

strong>Μάθετε σε ποιαν Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε πρόταση το ΡΙΚ στο LifenewsCy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE