Η Παπαρίζου ‘τάισε’ πόρτα στο ΡΙΚ για την Eurovision – Plan B' με άλλο μεγάλο όνομα

Η Παπαρίζου ‘τάισε’ πόρτα στο ΡΙΚ για την Eurovision – Plan B' με άλλο μεγάλο όνομα

strong>Το ΡΙΚ φαίνεται ότι έκανε πρόταση στην Παπαρίζου για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

Τα πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει. Το ΡΙΚ έχει ήδη ανακοινώσει ότι έχει αναθέσει στην ομάδα του συνθέτη / παραγωγού Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P.) τη δημιουργία του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, έχει γίνει και η συνάντηση της Παπαρίζου με τα στελέγχη του ΡΙΚ, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει ή να διαψέυδει κάποιος τη συνεργασία.

Το πρωί της Τετάρτης...

strong>Μάθετε σε ποιαν Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε πρόταση το ΡΙΚ στο LifenewsCy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!