Τιμούρ για… Ανόρθωση

Τιμούρ για… Ανόρθωση

Κάτι θα ξέρει παραπάνω ο προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια, για τον Μιχάλ Ντουρίς (Michal Duris), ο οποίος συμφώνησε να έρθει στην Ανόρθωση δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γιατί το λέμε;

Απλά, γιατί ο Τιμούρ Κετσπάγια διετέλεσε προπονητής της Ρωσικής ομάδας, Όρενμπουργκ, ομάδας όπου αγωνίζεται ο Σλοβάκος επιθετικός.

Άρα ο φαλακροός κόουτς θα ερωτήθηκε από τον πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, ή άλλους ιθύνοντες της «Κυρίας» για αυτόν τον παίκτη, για να επιλεγεί να έρθει να βοηθήσει την Ανόρθωση στο σκοράρισμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Άρχισε σήμερα το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE