Σκύλος κατασπάραξε 3χρονο κοριτσάκι - Ήταν δώρο από τον μπαμπά της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκύλος κατασπάραξε 3χρονο κοριτσάκι - Ήταν δώρο από τον μπαμπά της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι από την Οκλαχόμα, το οποίο κατασπαράχτηκε από το πίτμπουλ που της είχε κάνει δώρο ο μπαμπάς της, μόλις πριν από πέντε μέρες!

Η επίθεση από τον σκύλο στην άτυχη Rylee Marie Dodge έγινε ενώ η μικρή βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της την περασμένη Κυριακή.

Ο νεαρός πατέρας, Jason Dodge, είχε φύγει από το σπίτι της μητέρας του, προκειμένου να επισκεφθεί τον αδελφό του, μέχρι που εκείνη του τηλεφώνησε λίγη ώρα μετά σε κατάσταση σοκ.

Όπως είπε στο ABC7, στο τηλεφώνημα άκουσε μόνο τις λέξεις «σκύλος» και «κόρη», μέχρι που έτρεξε στο σπίτι.

Και τι να δει; Τη μητέρα του να προσπαθεί να σώσει την κόρη του από τα σαγόνια του σκύλου.

Παρόλο που το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.

Ο σκύλος θανατώθηκε από την αστυνομία.

 

Aπό Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.