Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Δύο βομβιστές-καμικάζι έπληξαν αργά σήμερα το απόγευμα μια αγορά στη συνοικία Μούνα Γκάρατζ, στα προάστια της Μαϊντουγκούρι, ανέφεραν οι αξιωματούχοι.
Η συνοικία, όπου βρίσκεται ένας καταυλισμός εσωτερικά εκτοπισμένων αποτελεί συχνά το στόχο επιθέσεων της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Τις πρόσφατες εβδομάδες, ο νιγηριανός στρατός έχει εξαπολύσει μια επίθεση ενάντια στους ισλαμιστές αντάρτες στην βορειανατολική πολιτεία, που βρίσκεται από το 2009 στο επίκεντρο συγκρούσεων.
Οι επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ δεν έχουν σταματήσει και έχουν στόχο τον άμαχο πληθυσμό και μέλη των ενόπλων δυνάμεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις