Απίστευτο παραλήρημα της Ελένης Λουκά στην κηδεία του Πανούση - 'Στην κόλαση θα καίγεται' - VIDEO

Απίστευτο παραλήρημα της Ελένης Λουκά στην κηδεία του Πανούση - 'Στην κόλαση θα καίγεται' - VIDEO

Φαίνεται πως ούτε ο θάνατος ενός ανθρώπου, αλλά ούτε και ο θρήνος των αγαπημένων του προσώπων ήταν αρκετά για να σταματήσουν το παραλήρημα της Ελένης Λουκά, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη «σόου», στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης, στην κηδεία του Τζίμη Πανούση.

«Ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα όργανα του διαβόλου. Ο Πανούσης ήταν του σατανά, στην κόλαση θα καίγεται τώρα. Ήταν του σατανά, του διαβόλου, ντροπή του…», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση η γνωστή «ιεροκήρυκας».

Μια κυρία που βρισκόταν εκεί προσπάθησε να τη σταματήσει ρωτώντας τη: «Ούτε αυτό δεν σέβεσαι;», με την Ελένη Λουκά να συνεχίζει τις φωνές, λέγοντας ότι ο Πανούσης «ήταν αναρχοκουμούνι».

Το περιστατικό έληξε όταν ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απομάκρυναν από το νεκροταφείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE