ΠΑΦΟΣ: Αναζητείται 37χρονος - Επιτέθηκε στην 30χρονη πρώην του

ΠΑΦΟΣ: Αναζητείται 37χρονος - Επιτέθηκε στην 30χρονη πρώην του

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατά παράβαση του Νόμου για τη βία στην οικογένεια, σε βάρος 30χρονης εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, 30χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της ότι την εξύβρισε και ταυτόχρονα την κτύπησε στο χέρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 17/1 όταν ο 37χρονος την επισκέφτηκε στο σπίτι της.

Η 30χρονη από την επίθεση που δέχτηκε, τραυματίστηκε ελαφρά.

Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE