Ο αχάπαρος…

Ο αχάπαρος…

Το καλοκαίρι άκουσε τα εξ αμάξης, από μια μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, ο Έκτορ Γιούστε. Όταν είχε κάμει μερικά λάθη, σε ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. 

Ήταν και μερικοί, ως συνήθως βιαστικοί, που του… κότσαραν και τον χαρακτηρισμό του αχάπαρου! 

To θετικό για τον Απόλλωνα, είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου ο 30χρονος Ισπανός (είχε γενέθλια πριν μια εβδομάδα) παρουσιάζεται πιο σταθερός. Βρήκε και χημεία με τον πιο… ποιοτικό στόπερ της ομάδας, τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. 

Άμα λάχει, βάζει και κανένα γκολ ο Γιούστε. Το χθεσινό επί της Ομόνοιας, που έμελλε να δώσει το τρίποντο στην ομάδα, ήταν το τρίτο του στο πρωτάθλημα. 

Έχει σκοράρει εναντίον του Ολυμπιακού και της Άχνας. Πανηγύρισε και ένα γκολ στην Ευρώπη, στο παιχνίδι με την Έβερτον στο “Γκούντισον Παρκ”. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE