Ξέφυγε ο chef από την Πάφο: ‘Είχα έγνοια να πιάω την άσπρη ποθκιά με τζίνο το «Μ»‘ - VIDEO

Ξέφυγε ο chef από την Πάφο: ‘Είχα έγνοια να πιάω την άσπρη ποθκιά με τζίνο το «Μ»‘  - VIDEO

Μπορεί ο Παφίτης chef να έφτιαξε ψαρονέφρι, αλλά το συνόδευσε με τα εντελώς κυπριακά 'αγρέλια με τ' αυκά' και οι κριτές του Master Chef δεν έκρυψαν την εντύπωση που τους έκανε το πιάτο του.

O Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου δεν κατάφερε να κρύψει το άγχος του, αλλά και την πεποίθησή του ότι η συνταγή του άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση του Master Chef

Διαβάστε όλο το άρθρο στο LifenewsCy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE