Ο Νικόλας Ιωαννίδης άνοιξε το σπίτι του! Πρωταγωνιστούν τα χρώματα - VIDEO

Ο Νικόλας Ιωαννίδης άνοιξε το σπίτι του! Πρωταγωνιστούν τα χρώματα -  VIDEO

Ο Νικόλας Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να ζει σε ένα σπίτι όπου το στυλ και η καλογουστιά δεν θα κυριαρχούσαν...

Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, ο Νικόλας Ιωαννίδης άνοιξε το σπίτι του στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" για να υποδεχθεί την συνεργάτιδά του, Κάλια Ελευθερίου και μια personal trainer, η οποία θα τους έδειχνε πώς να γυμναστούν στο σπίτι. 

Παρά το γεγονός ότι ο Νικόλας Ιωαννίδης δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα της γυμναστικής, οι τηλεθεατές του "Όλα Για Σένα" είχαν την ευκαιρία να δουν το εσωτερικό του διαμερίσματός του στην Λευκωσία. 

Ένα σπίτι όπου κυριαρχούν τα χρώματα, μιας και στον λευκό του καναπέ φρόντισε να προσδώσει ζωντάνια, μέσω των χρωματιστών μαξιλαριών στους τόνους του μπλε, αλλά και του κίτρινου. 

Το χρωμα στο χαλί, τα αξεσουάρ, αλλά και τα συμπληρωματικά έπιπλα δίνουν στον προσωπικό χώρο του πανελίστα της εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευριπίδου ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE