ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης

Ο συνάδελφος ο οποίος ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους δημοσιογραφικούς κύκλους, καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά ενώ διετέλεσε για χρόνια ανταποκριτής του ΡΙΚ στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

 

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγελίδη που απεβίωσε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 70 χρόνων.
 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας του Συνοικισμού Αγιοι Ανάργυροι Β, στη Λάρνακα.  
 
Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αραδίππου.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών και Φίλων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE