ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης

Ο συνάδελφος ο οποίος ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους δημοσιογραφικούς κύκλους, καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά ενώ διετέλεσε για χρόνια ανταποκριτής του ΡΙΚ στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

 

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγελίδη που απεβίωσε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 70 χρόνων.
 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας του Συνοικισμού Αγιοι Ανάργυροι Β, στη Λάρνακα.  
 
Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αραδίππου.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών και Φίλων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.