ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγελίδης

Ο συνάδελφος ο οποίος ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους δημοσιογραφικούς κύκλους, καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά ενώ διετέλεσε για χρόνια ανταποκριτής του ΡΙΚ στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

 

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγελίδη που απεβίωσε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 70 χρόνων.
 
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας του Συνοικισμού Αγιοι Ανάργυροι Β, στη Λάρνακα.  
 
Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αραδίππου.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών και Φίλων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.