Περίπου 200χιλιαρικά η διαφορά Ομόνοιας και Λούγκο για Κατελάρη

Περίπου 200χιλιαρικά η διαφορά Ομόνοιας και Λούγκο για Κατελάρη

Η πρώτη απάντηση που έδωσε η Ομόνοια στην Ισπανική Λούγκο για τον Κατελάρη ήταν αρνητική καθώς στην ομάδα της Λευκωσίας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ποσό που δίνουν οι Ισπανοί για τον Διεθνή Κύπριο αμυντικό.

Όπως μαθαίνουμε η προσφορά που δέχθηκαν οι «πράσινοι» από την Λούγκο άγγιξε τα 450χιλιάρικα, με την Ομόνοια όμως να ζητάει περίπου γύρω στις 650 με 700 χιλιάδες ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι δύο διοικήσεις είναι σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους για την περίπτωση Κατελάρη και δεν αποκλείεται ο Ισπανικό σύλλογος που «καίγεται» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή εντός των επόμενων ωρών να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση προς τους «πράσινους».

Ο Φάνος Κατελάρης την τελευταία διετία είναι ένας παίκτης που βρίσκει θέση βασικού στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να τον θεωρούν μια σημαντική μονάδα στο ρόστερ της Λευκωσιάτικη ομάδας.

Οι εμφανίσεις του με την «πράσινη» φανέλα έχουν κάνει αρκετές ομάδες να επιδείξουν ενδιαφέρον.  Ο Κατελάρης  είναι ένας ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται για το έντονο πάθος του αλλά και την δύναμη του μέσα στον αγωνιστικό και δείχνει ότι έχει όλη την προοπτική για μεγάλη βελτίωση.

Ο 21χρόνος Κύπριος αμυντικός προς το παρόν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και η Ομόνοια με όλα τα πιο πάνω αλλά και με το δεδομένο αυτό θέλει να βγει όσον περισσότερο κερδισμένη γίνεται.

***Διαβάστε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1) για την πρόταση που έρχεται από την Ισπανία για τον Φάνο Κατελάρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE