ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σε εταιρεία γνωστού αθλητικού παράγοντα ανήκει το όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σε εταιρεία γνωστού αθλητικού παράγοντα ανήκει το όχημα

Σε εταιρεία γνωστού αθλητικού παράγοντα ανήκει το όχημα το οποίο υπέστη υλικές ζημιές από φωτιά, που τέθηκε κακόβουλα τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/01).

Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Λεμεσού (Γ.Ε.) και κατηγορείται για το σκάνδαλο στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Ο 57χρονος είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους για την υπόθεση με την εν λόγω Συνεργατική και μάλιστα ήταν το πρόσωπο που φερόταν να καρπούται τα χρήματα από τα «μαγειρέματα» με τα δάνεια που δίδονταν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, η Αστυνομία στις έρευνές της για τα κίνητρα των δραστών του εμπρησμού, στρέφει την προσοχή της στην αθλητική ιδιότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Πάντως, ο ίδιος ο 57χρονος φέρεται να ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κάποιον.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE