Ποιοι είναι εντός και ποιοι εκτός στην Νέα Σαλαμίνα και η υπόσχεση! (photos)

Ποιοι είναι εντός και ποιοι εκτός στην Νέα Σαλαμίνα και η υπόσχεση! (photos)

Επίσημη ενημέρωση από την Νέα Σαλαμίνα για τα νέα της σημερινής (18/1) προπόνησης.

Δείτε την ενημερώση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού, κάτω από έντονη βροχόπτωση.

Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά και ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μας Farshad Noor, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής του.

Ο David Poljanec δεν προπονήθηκε, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Carlao ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη, ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με την Πάφο στο da Noi Αμμόχωστος Επιστροφή, την Κυριακή στις 15:00.

Προπονητικό team και ποδοσφαιριστές απευθύνουν μαζικό κάλεσμα στον κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και δίνουν υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE