Ο Κατελάρης μετά την πρόταση από Λούγκο… (photo)

Ο Κατελάρης μετά την πρόταση από Λούγκο… (photo)

Ως γνωστό η Ομόνοια δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση των Ισπανών και έτσι η πρόταση απορρίφθηκε, καθώς η διαφορά που είχαν οι «πράσινοι» με τον Ισπανικό σύλλογο άγγιζε περίπου τα 200 χιλιάρικα, με την Λούγκο να δίνει 450 χιλιάδες και το «τριφύλλι» να ζητάει γύρω στα 650 με 700 χιλιάρικα.

Λίγες ώρες μετά από όλο αυτό και μετά την απόρριψη της πρότασης της Ομόνοιας ο Φάνος Κατελάρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον μάνατζερ του Νικόλα Αριστοτέλους από την ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» πριν από ένα χρόνο μέχρι το 2020.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE