Προβάδισμα πρόκρισης στο παρά ένα για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Προβάδισμα πρόκρισης στο παρά ένα για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Το εκπληκτικό τελείωμα του Ασένσιο στο 89΄ έδωσε τη νίκη με 1-0 στη Ρεάλ μέσα στην έδρα της Λεγανές και οι Μαδριλένοι έκαναν μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Προβάδισμα πρόκρισης για την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Copa del Rey, καθώς η «βασίλισσα» επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί της Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα.

O Ζιντάν παρέταξε την Ρεάλ με αρκετές αλλαγές και το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους Μαδριλένους. Μόλις στο 14΄ ο 21χρονος αμυντικός της Ρεάλ Χέσους Βαγιέχο έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχοντας τραυματιστεί στον μηρό.

Η Λεγανές έδειχνε πως μπορεί να κρατήσει στο μηδέν την Ρέαλ και ίσως να σημείωνε ένα γκολ, όμως στο 89΄ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο για να πάρουν τη νίκη.

Ο Τεό Ερνάντεζ από τα αριστερά και με πλασέ στην κίνηση ο Μάρκο Ασένσιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Έτσι η Ρεάλ έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στις 24 του μήνα στο Μπερναμπέου.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE