Πατέρας έκανε δώρο στον 12χρονο γιο του....στρίπερ στα γενέθλιά του

Πατέρας έκανε δώρο στον 12χρονο γιο του....στρίπερ στα γενέθλιά του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιλογή ενός πατέρα να κάνει δώρο στον 12 χρονο γιο του... στρίπερ που χόρεψαν με το μικρό αγόρι στα γενέθλιά του.

Κατά πληροφορίες το βίντεο καταγράφηκε στις ΗΠΑ και ο πατέρας του 12χρονου είναι ένας ισπανόφωνος εκατομμυριούχος.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι να είναι καθισμένο σε μια καρέκλα ενώ οι δύο στρίπερ τρίβουν τα στήθη του στο προσωπό του και χορεύουν αισθησιακά μπροστά του. 
Σε άλλα πλάνα από το πάρτι φαίνεται το μικρό αγόρι γυμνό από τη μέση και πάνω ενώ η στρίπερ λικνίζεται πάνω σε έναν στύλο.

Όλα αυτά, μάλιστα, γίνονται μπροστά στον πατέρα του 12χρονου που συχνά φαίνεται να παρεμβαίνει και να ενθαρρύνει το γιο του να συνεχίσει να χαριεντίζεται με τις ημίγυμνες στρίπερ.

 

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE