ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθη ο πρώην διοικητής του κατοχικού στρατού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθη ο πρώην διοικητής του κατοχικού στρατού

Ο Ιλίας Μποζκούρτ, πρώην «διοικητής» των «τουρκικών ειρηνευτικών δυνάμεων», του κατοχικού δηλαδή στρατού, συνελήφθη στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομικής διεύθυνσης Άγκυρας για την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλεν.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Μποζκούρτ που είχε παραιτηθεί από τον κατοχικό στρατό μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016, συνελήφθη μαζί με τον εν αποστρατία πρόεδρο του γενικού επιτελείου, Ερντάλ Ντοντουργκά.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE