Ανεπανάληπτο γκράφιτι για τον Τζίμη Πανούση στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανεπανάληπτο γκράφιτι για τον Τζίμη Πανούση στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε το Σάββατο (13/1) ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Τζίμης Πανούσης και ένα κύμα θλίψης κάλυψε όσους τον αγαπούσαν είτε ως άνθρωπο είτε ως καλλιτέχνη.

Μάλιστα, ο καλλιτέχνης Pol δημιούργησε ένα φανταστικό γκράφιτι στη μνήμη του καλλιτέχνη, το οποίο κοσμεί το κέντρο της Αθήνας.

Το γκράφιτι είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Αχ, Ευρώπη» και τον στίχο «δεν μπορώ να τη βρω με κομπιούτερ και με κουμπάκια» και απεικονίζει το πρόσωπο του Τζίμη Πανούση πάνω στον χάρτη της Ελλάδας.

Εξαιρετικό;

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE