Mε Μαρσέϊγ η τελευταία φορά…

Mε Μαρσέϊγ η τελευταία φορά…

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Ουρουγουανός Τεισέιρα είναι ο επικρατέστερος για να ενισχυθεί η ΑΕΛ στην κορυφή της επίθεσης. 

Είναι στην απ’ έξω, στη φετινή σεζόν, στην Πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες ο 26χρονος παίχτης. 

Έχει μόνο 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη. Η τελευταία του επίσημη συμμετοχή ήταν στις 19 του περασμένου Οκτώβρη σε αγώνα απέναντι στην Μαρσέιγ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Ληγκ. Είχε μπει αλλαγή 18 λεπτά. 

Στο πρωτάθλημα της Ιβηρικής χώρας, έπαιξε για τελευταία φορά στις 19 του περασμένου Αυγούστου (για 90 λεπτά) απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.