Η Αριστοτέλους με την πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι βγήκε τσάρκα στην Λευκωσία - VIDEO

Η Αριστοτέλους με την πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι βγήκε τσάρκα στην Λευκωσία - VIDEO

Το τερμάτισε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, αφού επέλεξε την πιο κρύα μέρα του φετινού χειμώνα για να βγει με βρεγμένα μαλλιά τυλιγμένα στην πετσέτα. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου κατέφθασε στο κανάλι των Λατσιών με βρεγμένα μαλλιά.

Απλά τα τύλιξε μέσα στην πετσέτα και κυκλοφόρησε, ακομπλεξάριστη όπως είναι.

Ο πανελίστας της εκπομπής της, "Με αγάπη Χριστιάνα", Χάρης Παπαθεοχάρους κατέγραψε την σκηνή που καταφθάνει στον Alpha Κύπρου η παρουσιάστρια. 

Όπως την κινηματογραφούσε την ρώτησε "Ποια site αντιγράφει" και στην συνέχζεια "Ποιαν star αντιγράφει". 

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους μπερδεύτηκε προς στιγμή με τα ερωτήματα του συνεργάτη της, αλλά στην συνέχεια του απάντησε: "Άμαν φέφκεις που το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά έτσι φεύγεις".

Δείτε το instastory του Χάρη Παπαθεοχάρους με τα βρεγμένα μαλλιά της Αριστοτέλους τυλιγμένα σε μια γαλάζια πετσέτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.

BEST OF TOTHEMAONLINE