Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε υποψήφιος Πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές της 28ης Ιανουαρίου.

 

Ο λόγος για τον Παφίτη «Πρόεδρο των φτωχών», Αντρέα Ευστρατίου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικο Νοσοκομείο Πάφου όπου και έτυχε φροντίδας από το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό.

 Σε επικοινωνία μας με τον κύριο Ευστρατίου μας ανέφερε ότι αντιμετωπίστηκε με επιτυχία ένα περιστατικό καρδιακής ανεπάρκειας, ενημερώνοντας μας πως έχει πάρει εξιτήριο και θα συνεχίσει με ζήλο το έργο του ενόψει και των Προεδρικών εκλογών της ερχόμενης βδομάδας.

 Ο Κύπριος πολιτικός το τελευταίο διάστημα, ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος, αφού λόγω της προεκλογικης εκστρατείας ήταν καλεσμένος σε διάφορους τηλεοπτικους σταθμούς ώστε να παρουσιάσει τις προτάσεις του.

 Σιδερένιος  κύριε Αντρέα…

 

 Σ.Σ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.