Νέα δουλειά σε Ιωακείμ και Ράουφμαν

Νέα δουλειά σε Ιωακείμ και Ράουφμαν

Ο “στρατιώτης” της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ, δεν βρίσκεται πλέον στο τεχνικό τιμ του “τριφυλλιού”, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιβάιλο Πέτεφ, όμως δεν πρόκειται να φύγει από τον σύλλογο, αφού η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή, αναμένεται να του προτείνει να παραμείνει, προσφέροντας από άλλο πόστο.

Επίσης, η διοίκηση αναμένεται να αξιοποιήσει και τον Ράινερ Ράουφμαν, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια έμμισθος έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γίνονται σκέψεις για να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο, όμως ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν, θα ξεκαθαρίσουν στην ερχόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.