Νέος ρόλος για Πογιατζή στο ματς του Εθνικού με την Ανόρθωση!

Νέος ρόλος για Πογιατζή στο ματς του Εθνικού με την Ανόρθωση!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε, στον πάγκο του Εθνικού Άχνας ως υπηρεασιακός τεχνικός στο ματς της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” (20/01, 19:00), θα είναι ο “γερόλυκος” των κυπριακών γηπέδων, Χρήστος Πογιατζής!

Ο βετεράνος άσος θα είναι στον πάγκο μέχρι… νεωτέρας, αν και δεν αποκλείεται να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, μιας και οι άνθρωποι του Εθνικού το έχουν πάρει απόφαση ότι έχουν υποβιβαστεί και στα τελευταία έξι παιχνίδια της σεζόν, θα αγωνιστούν απλά και μόνο για την “τιμή των όπλων”.

Άλλωστε, έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετοί ξένοι παίκτες, όπως και ο προπονητής, Γκεόργκι Τσιχράντζε, ο οποίος μάλιστα πήγε και αποχαιρέτησε τους παίκτες του πριν την προπόνηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE