To 2017 όλοι προτίμησαν Ford και Michael’s Automotive (photos)

To 2017 όλοι προτίμησαν Ford και Michael’s Automotive (photos)

Την πρώτη θέση στις συνολικές πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων κατέκτησε και το 2017 η Ford και η Michaels Automotive.

 

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα αυτοκίνητα της Ford κυριαρχούν στην Κυπριακή αγορά, κάτι που για πολλούς θεωρείτο αναμενόμενο.
 
Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από την περιεκτική γκάμα των μοντέλων του εργοστασίου, της ποιότητας, αλλά, το σημαντικότερο, τις εξαιρετικά ελκυστικές τιμές του αντιπροσώπου της Ford στην Κύπρο. Η γκάμα της Ford καλύπτει όλες τις ανάγκες του Κύπριου αγοραστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE