To 2017 όλοι προτίμησαν Ford και Michael’s Automotive (photos)

To 2017 όλοι προτίμησαν Ford και Michael’s Automotive (photos)

Την πρώτη θέση στις συνολικές πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων κατέκτησε και το 2017 η Ford και η Michaels Automotive.

 

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα αυτοκίνητα της Ford κυριαρχούν στην Κυπριακή αγορά, κάτι που για πολλούς θεωρείτο αναμενόμενο.
 
Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από την περιεκτική γκάμα των μοντέλων του εργοστασίου, της ποιότητας, αλλά, το σημαντικότερο, τις εξαιρετικά ελκυστικές τιμές του αντιπροσώπου της Ford στην Κύπρο. Η γκάμα της Ford καλύπτει όλες τις ανάγκες του Κύπριου αγοραστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE