To 2017 όλοι προτίμησαν Ford και Michael’s Automotive (photos)

To 2017 όλοι προτίμησαν Ford και Michael’s Automotive (photos)

Την πρώτη θέση στις συνολικές πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων κατέκτησε και το 2017 η Ford και η Michaels Automotive.

 

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα αυτοκίνητα της Ford κυριαρχούν στην Κυπριακή αγορά, κάτι που για πολλούς θεωρείτο αναμενόμενο.
 
Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από την περιεκτική γκάμα των μοντέλων του εργοστασίου, της ποιότητας, αλλά, το σημαντικότερο, τις εξαιρετικά ελκυστικές τιμές του αντιπροσώπου της Ford στην Κύπρο. Η γκάμα της Ford καλύπτει όλες τις ανάγκες του Κύπριου αγοραστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE