ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούσε από ανήλικο να του στείλει φωτογραφίες – Χειροπέδες σε 25χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούσε από ανήλικο να του στείλει φωτογραφίες – Χειροπέδες σε 25χρονο

Υπόθεση άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, διερευνά η Αστυνομία που συνέλαβε την Παρασκευή (19/1) 25χρονο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, καταγγελία που έφτασε στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, έκανε λόγο για 25χρονο ελληνοκύπριο ο οποίος φέρεται να παρότρυνε ανήλικο να του στείλει μέσω ηλεκτρονικού μέσου, άσεμνες φωτογραφίες.

Ο ανήλικος φαίνεται να αρνήθηκε ενώ ο 25χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να έστειλε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιο με ρούχα, ενώ η εικόνα εστιάζει στα γενετικά του όργανα.

Αστυνομικοί παρέλαβαν από την οικία του νεαρού ηλεκτρονικές συσκευές.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE