ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τα κατεχόμενα με δικό τους περίπτερο σε τουριστική έκθεση

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τα κατεχόμενα με δικό τους περίπτερο σε τουριστική έκθεση

Στην έκθεση “CMT 2018 Stuttgart 2018», που άνοιξε τις πόρτες της στις 13 Ιανουαρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την 21η Ιανουαρίου, λαμβάνουν μέρος με δικό τους περίπτερο τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, το «υπουργείο» τουρισμού έχει στήσει περίπτερο 24 τετραγωνικών μέτρων για να προωθήσει τα κατεχόμενα ως τουριστικό προορισμό.

Σε δηλώσεις του ο «υπουργός τουρισμού» Φικρί Ατάογλου είπε ότι η προώθηση των κατεχόμενων είναι σημαντική αφού ο τουρισμός αποτελεί μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της οικονομίας και πρόσθεσε ότι είναι ευκαιρία να προωθηθούν οι ευκαιρίες που δημιουργούνται στα κατεχόμενα για τους τουρίστες.

Είπε ακόμα ότι τα κατεχόμενα στοχεύουν στην αύξηση των Γερμανών τουριστών.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Μήνυμα στήριξης ΠτΔ προς Ζελένσκι - «Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εισβολή και κατοχή»

Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίλ Ζελένσκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE