ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος – Καλά τα νέα για τους επιβαίνοντες

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος – Καλά τα νέα για τους επιβαίνοντες

Δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία η κατάσταση του μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, την Παρασκευή 19/1, στη Λεμεσό.

Του Χρίστου Ζηνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δεύτερος επιβαίνοντας της μοτοσικλέτας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, ενώ και οι δύο τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Όσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός του.

Υπενθυμίζουμε ότι, το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών, όταν μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE