ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος – Καλά τα νέα για τους επιβαίνοντες

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος – Καλά τα νέα για τους επιβαίνοντες

Δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία η κατάσταση του μοτοσικλετιστή που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, την Παρασκευή 19/1, στη Λεμεσό.

Του Χρίστου Ζηνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δεύτερος επιβαίνοντας της μοτοσικλέτας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, ενώ και οι δύο τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Όσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός του.

Υπενθυμίζουμε ότι, το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, στα φώτα τροχαίας Πολεμιδιών, όταν μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE