Νέα έκπληξη στο Survivor! Κύπρια τραγουδίστρια παίρνει το αεροπλάνο μαζί με την Σπυροπούλου

Νέα έκπληξη στο Survivor! Κύπρια τραγουδίστρια παίρνει το αεροπλάνο μαζί με την Σπυροπούλου

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Survivor 2 είναι την Κυριακή 21/1, ωστόσο μέχρι και μια μέρα πριν προβληθεί στις οθόνες μας, οι εκπλήξεις δεν σταματούν.

Πριν μερικές ημέρες, κυκλοφόρισε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε τα χέρια με την παραγωγή και θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσει και αυτή τις αντοχές της στο ριάλιτι επιβίωση του ΣΚΑΪ, με την ομάδα των 'Διασήμων'.

Ωστόσο, το Σάββατο 20/1, το Youweekly.gr έριξε νέα βόμβα, με την αποκάλυψη ότι ενδέχεται να γίνει ακόμα μια προσθήκη στην ομάδα των 'Διασήμων'.

Μάλιστα η νέα προσθήκη αφορά Κύπρια τραγουδίστρια. Πρόκειται για την Μαριάντα Πιερίδη.

Οι ομάδες φαίνεται ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί και αυτό μάλλον έγινε επίτηδες από την παραγωγή για να το έχουν σαν έκπληξη στο κοινό! 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα   

VIDEO: «Θα επηρεάζεται η διαγωγή ενός μαθητή στο απολυτήριο» – Οι πρωτοβουλίες από τον Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα έκτροπα το Πάσχα  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης, μιλώντας στο sigma, στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», τόνισε τις πρωτοβουλίες που θα λάβουν αναφορικά με τα έκτροπα που συνέβησαν το Πάσχα σε ολόκληρη την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE