ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατρέπει τις εκτιμήσεις για τον καιρό το Τμήμα Μετεωρολογίας - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ανατρέπει τις εκτιμήσεις για τον καιρό το Τμήμα Μετεωρολογίας - Αναλυτικά η πρόγνωση

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα, ωστόσο η πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας αναφέρει ότι θα είναι κανονικός για την εποχή. Επίσης σημειώνεται πως ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 20/1 θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή 21/1 θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα 22/1 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σκόνη.

Το βράδυ, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και αργότερα τοπικά στα ορεινά, αναμένεται να χιονίσει.

Την Τρίτη 23/1 αρχικά δυνατό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και λίγα χιόνια τοπικά στα ορεινά αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη 24/1 ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ή και χιόνια στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση από την Τρίτη 23/1.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top