ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγικά αμυντικά λάθη από ΑΕΛ και… τριάρα για πρώτη φορά

Τραγικά αμυντικά λάθη από ΑΕΛ και… τριάρα για πρώτη φορά

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, η ΑΕΛ δέχεται τρία γκολ και έφθασε τα 13 παθητικό.

Από εκεί που είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, πλέον βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Απόλλωνας είναι στην πρώτη θέση με μόλις 11 γκολ παθητικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τρίτο γκολ, φέρει μεγάλη ευθύνη ο Βοζίνια, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος και “κρέμασε” την ομάδα του (νωρίτερα βέβαια έκανε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις…), η οποία εν τέλει, δέχθηκε μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 2-3, παρότι προηγήθηκε στο σκορ με 2-1, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε ένα ακόμη… “τζάμπα” γκολ, όταν το “τριφύλλι” ισοφάρισε σε 2-2.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top