ΛΑΡΝΑΚΑ - ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Στην εντατική 15χρονος μοτοσικλετιστής

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Στην εντατική 15χρονος μοτοσικλετιστής

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος 15χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:30 (20/1), ενώ ο ανήλικος οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του στην οδό Παύλου Μελά στο Μενεού Λάρνακας, υπό συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Ο 15χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με τραύμα στο κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του νεαρού, μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και βρίσκεται διασωληνωμένος.

Ι. Μάντζιηπα

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE