«Με αυτά τα παιδιά ο Εθνικός έδειξε ότι έχει μέλλον»

«Με αυτά τα παιδιά ο Εθνικός έδειξε ότι έχει μέλλον»

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Ανόρθωση ο συνεργάτης του Εθνικού Άχνας, Μιχάλης Σιεκκερής ο οποίος στάθηκε κυρίως στην προσπάθεια της προσφυγικής ομάδας αλλά και των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δείτε τις τοποθετήσεις του:

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Η Ανόρθωση είχε τον έλεγχο και κέρδισε δίκαια. Από την άλλη, καταφέραμε να περιορίσουμε την Ανόρθωση σε μεγάλο βαθμό. Οφείλω να σταθώ στα δικά μας παιδιά,τα οποία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους για την ομάδα. Θέλω να τους συγχαρώ. Αυτά τα παιδιά έδειξαν ότι ο Εθνικός έχει μέλλον. Αυτοί που παίρνουν τις ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλεύονται για να τους εμπιστεύονται και οι διοικήσεις και οι ομάδες. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE