«Εδώ είναι το σπίτι μου, η Ανόρθωση είναι η οικογένεια μου»

«Εδώ είναι το σπίτι μου, η Ανόρθωση είναι η οικογένεια μου»

Την τελευταία εμφάνιση με τη φανέλα της Ανόρθωσης πραγματοποίησε σήμερα ο Σιβού στο ματς με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Νιγηριανός άσσος στην τελευταία του παράσταση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Τουρκία όπου θα συνεχίσει την καριέρα του, σκόραρε και αποθεώθηκε από τον κόσμο της «Κυρίας» τόσο πριν, κατά και μετά το παιχνίδι.

Ο Σιβού μετά το τέλος του παιχνιδιού κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της Cytavision για την ιδιαίτερη στιγμή που έζησε στο ματς με τον Εθνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια σπουδαία στιγμή για μένα. Νομίζω είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να παραμείνω στην Ανόρθωση. Εδώ είναι το σπίτι μου. Όπου κι αν πάω, σε όποια ομάδα κι αν θα αγωνιστώ, η Ανόρθωση είναι η οικογένεια μου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE