ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε 21χρονος – Ανατράπηκε το όχημα του

ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε 21χρονος – Ανατράπηκε το όχημα του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της Κυριακής 21/1 στην Πάφο, όταν όχημα που οδηγούσε 21χρονος ανατράπηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 21χρονος ελληνοκύπριος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Ελλάδας στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο ανατράπηκε.

Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE