ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε 21χρονος – Ανατράπηκε το όχημα του

ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε 21χρονος – Ανατράπηκε το όχημα του

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί της Κυριακής 21/1 στην Πάφο, όταν όχημα που οδηγούσε 21χρονος ανατράπηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 21χρονος ελληνοκύπριος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Ελλάδας στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του το οποίο ανατράπηκε.

Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ στο τροχαίο δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE