Τι γυρεύει το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ματς Λούγκο-Χιχόν

Τι γυρεύει το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στο ματς Λούγκο-Χιχόν

Ισπανική ιστοσελίδα η οποία κάνει αναφορά στο ταξίδι των οπαδών της Σπόρτινγκ Χιχόν προς το Λούγκο για το παιχνίδι με την ομώνυνη ομάδα, αναφέρεται και στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, μέσω ενός δημοσιεύματος, φιλοξενούνται δηλώσεις διαφόρων ανθρώπων της Χιχόν μεταξύ αυτών και του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Νάτσο Κάσες, Τσους Κάσες.

H ιστοσελίδα λέει πως μετά το ματς αυτό (Λούγκο-Χιχόν) ο κ. Κάσες θα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην Κύπρο και στο ματς ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ, καθώς στην ΑΕΚ παίζει ο γιος του, Νάτσο, ο οποίος ήταν σημαία στην Χιχόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE