Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η ΑΕΚ δίνει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σήμερα (21/1) μέσα στο ΓΣΠ και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας Χριστόφος Στυλιανού μαζί με την παρέα του επέλεξαν ένα ξεχωριστό τρόπο για το δικό τους pregame.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανού στόλισε ένα αυτοκίνητο αντίκα (μάρκας ford, μετρά 100 χρόνια ζωής, το μοναδικό στην Κύπρο) με το κασκόλ της ΑΕΚ και με αυτό τον τρόπο έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.