Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η ΑΕΚ δίνει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σήμερα (21/1) μέσα στο ΓΣΠ και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας Χριστόφος Στυλιανού μαζί με την παρέα του επέλεξαν ένα ξεχωριστό τρόπο για το δικό τους pregame.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανού στόλισε ένα αυτοκίνητο αντίκα (μάρκας ford, μετρά 100 χρόνια ζωής, το μοναδικό στην Κύπρο) με το κασκόλ της ΑΕΚ και με αυτό τον τρόπο έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.