Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η ΑΕΚ δίνει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σήμερα (21/1) μέσα στο ΓΣΠ και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας Χριστόφος Στυλιανού μαζί με την παρέα του επέλεξαν ένα ξεχωριστό τρόπο για το δικό τους pregame.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανού στόλισε ένα αυτοκίνητο αντίκα (μάρκας ford, μετρά 100 χρόνια ζωής, το μοναδικό στην Κύπρο) με το κασκόλ της ΑΕΚ και με αυτό τον τρόπο έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE