Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η αντίκα, η ΑΕΚ και ο Χριστόφορος! (φώτο)

Η ΑΕΚ δίνει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σήμερα (21/1) μέσα στο ΓΣΠ και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ομάδας Χριστόφος Στυλιανού μαζί με την παρέα του επέλεξαν ένα ξεχωριστό τρόπο για το δικό τους pregame.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανού στόλισε ένα αυτοκίνητο αντίκα (μάρκας ford, μετρά 100 χρόνια ζωής, το μοναδικό στην Κύπρο) με το κασκόλ της ΑΕΚ και με αυτό τον τρόπο έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE