Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η βαριά λοίμωξη και η απόφαση των γιατρών

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η βαριά λοίμωξη και η απόφαση των γιατρών

Τις προηγούμενες ημέρες, οι γιατροί είχαν αποφασίσει να βγάλουν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν τους το επέτρεψε.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o παρουσιαστής παρουσίασε σοβαρή λοίμωξη και σήκωσε υψηλό πυρετό.

Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να τα αντιμετωπίσουν και να υποχωρήσουν χωρίς να επηρεάσουν τον Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, όταν η λοίμωξη και ο πυρετός υποχώρησαν, οι γιατροί έβαλαν τον παρουσιαστή στο χειρουργείο για να ανατάξουν το σοβαρό κάταγμα που είχε στον αγκώνα του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παραμένει στη ΜΕΘ, ωστόσο, είναι σε καταστολή και η ζωή του δεν κινδυνεύει. Κοντά του είναι συνεχώς δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι προσπαθούν να του δίνουν δύναμη μέχρι να βγει από αυτή την περιπέτεια.

Από Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE