Ρίχνει «βόμβα» Κύπρια παρουσιάστρια: Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και έχασε τη δουλειά της!

Ρίχνει «βόμβα» Κύπρια παρουσιάστρια: Έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και έχασε τη δουλειά της!

Είναι νέα, ωραία και έχει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια που οφείλεται στη σκληρή δουλειά και τις ώρες που αφιερώνει στο επάγγελμα της η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις εκτός και αν έχει να πει κάτι και φαίνεται πως αυτή τη φορά είπε να αποκαλύψει κάτι που είχε καλά κρυμμένο μέσα της.

 

Ο λόγος για την όμορφη δημοσιογράφο και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο TVOne Στέλλα Στυλιανού η οποία σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Beautiful People» που κυκλοφόρησε την Κυριακη 21/1  μιλά για τα νέα της καθήκοντα, τον έρωτα στη ζωή της αλλά αποκαλύπτει κάτι που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου στην Κύπρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε στο παρελθόν έχασε τη δουλειά της αφού είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Δεν γνωρίζουμε σε ποια περίοδο της ζωής της αναφέρεται ωστόσο οι συνεργασίες που είχε κάνει στο παρελθόν δεν είναι πολλές ενώ αναμένεται η ατάκα της να απασχολήσει σίγουρα και εκπομπές της Κυπριακής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE