Του βγήκε... 'ξινή' η μέρα του Λεμεσιανού κυνηγού!

Του βγήκε... 'ξινή' η μέρα του Λεμεσιανού κυνηγού!

Εξώδικο ύψους €500 εξέδωσε η Υπηρεσία Θήρας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων σε κυνηγό, για υπόθεση κυνηγίου με απαγορευμένες μεθόδους κυνηγίου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κυνηγός από τη Λεμεσό κυνηγούσε στην περιοχή Μέσανα της Πάφου και εντοπίστηκε στις 08:00 το πρωί να χρησιμοποιεί συσκευή που παράγει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών. 

Την υπόθεση εξετάζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.