ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε, έκαψε όχημα και νόμιζε πως θα γλιτώσει ο 35χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε, έκαψε όχημα και νόμιζε πως θα γλιτώσει ο 35χρονος

Στη σύλληψη 35χρονου, κατοίκου χωριού στην Πάφο, προχώρησε την Κυριακή 21/1 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου και απόπειρας κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο.

Εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2017.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.