Πέμπτο σερί ματς που σκοράρει με πέναλτι ο Μοράις

Πέμπτο σερί ματς που σκοράρει με πέναλτι ο Μοράις

Ο Πορτογάλος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις, σκόραρε από την άσπρη βούλα στο 31ο λεπτό του σημερινού (21/01) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ και ισοφάρισε σε 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό είναι το πέμπτο σερί παιχνίδι που σκοράρει ο Μοράις, πετυχαίνοντας και τα έξι γκολ που σημείωσε σε αυτό το διάστημα, από το σημείο του πέναλτι!

Συγκεκριμένα, το σερί ξεκίνησε στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη (τελικό σκορ 5-2) στο ΓΣΠ (03/01), όπου σημείωσε δύο γκολ με πέναλτι (στο 3΄ έκανε το 1-0 και στο 69΄ το 4-2).

Στη συνέχεια, σκόραρε:

Στο 28ο λεπτό, στο 4-0 επί της Αλκής (19η αγωνιστική – 07/01), γράφοντας το 2-0.

Στο 4ο λεπτό του αγώνα με τη Δόξα (14/01) που έληξε με νίκη του ΑΠΟΕΛ με 0-8 (20η αγωνιστική). Σημείωσε το 1-0.

Στο 78ο λεπτό του εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ (17/01). Πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1).

Στο σημερινό (21/01) ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 31΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE