Πύραυλοι χτύπησαν τουρκική πόλη - Ένας νεκρός και 32 τραυματίες

Πύραυλοι χτύπησαν τουρκική πόλη - Ένας νεκρός και 32 τραυματίες

Τρεις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τη Συρία, έπεσαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην τουρκική πόλη Ρεϊχανλί, στην επαρχία Χατάι της Αντιόχειας.

Η πόλη βρίσκεται ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Συρία.

 Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, από την επίθεση έχασε τη ζωή του ένας Σύρος πολίτης. Εκτός αυτού τραυματίστηκαν 32 άτομα, εκ των οποίων δύο σοβαρά.

 Ο Σύρος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του τη στιγμή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE