Έκλεισε το φύλλο αγώνος και έφυγε από το ΓΣΠ (photos)

Έκλεισε το φύλλο αγώνος και έφυγε από το ΓΣΠ (photos)

Τελευταίος έφυγε από το ΓΣΠ ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, Δημήτρης Μασιάς, μαζί με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα.

Ο ρεφ της αναμέτρησης αφού πρώτα έκλεισε το φύλλο αγώνος και κατέγραψε όλα όσα είδε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πήρε τις βαλίτσες του και αποχώρησε από το γήπεδο της πρωτεύουσας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE