Ιάπωνας κροίσος απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα – Καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου

Ιάπωνας κροίσος απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα – Καταθέσεις στην Τράπεζα Κύπρου

Ιάπωνας Κροίσος απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα (χρυσής βίζας) αξιοποιώντας το σχέδιο της Κυπριακής Δημοκρατίας για προσέλκυση ξένων επενδυτών, προκαλώντας αίσθηση σε επιχειρηματικούς κύκλους της Ασίας.

Ο λόγος για τον 48χρονο πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή του Ομίλου Trust Ltd, Νομπουγιόσι Φουτζισάουα, ο οποίος σύμφωνα με το Forbes συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 50 πλουσιότερους Ιάπωνες του κόσμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ασιατικά Μ.Μ.Ε. ο Φουτζισάουα πιθανόν να έχει ήδη κάνει επενδύσεις στο νησί μας πέραν των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ήδη έχει ανοίξει λογαριασμό στην Τράπεζα κύπρου από τις αρχές του περασμένου έτους.

Ο λόγος που συζητείται το «άνοιγμα» του στην Κύπρο, έχει να κάνει με δυο παράγοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE