ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματίστηκε στο κεφάλι – Έκλεισε ο δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Τραυματίστηκε στο κεφάλι – Έκλεισε ο δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς λίγο μετά τις 20:10 (21/01).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Οδηγός οχήματος που κατευθυνόταν από το κέντρο της Λεμεσού προς τον κυκλικό κόμβο της Μέσας Γειτονιάς απώλεσε τον έλεγχο.

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να ανατραπεί και μάλιστα να συρθεί για κάποια μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός τραυματίστηκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Αντώνης Βιολάρης ανέφερε στο ThemaOnline πως οι παρευρισκόμενοι έζησαν στιγμές μεγάλης αγωνίας. Εξήγησε ότι όταν προσέγγισαν το σημείο για να βοηθήσουν τον οδηγό, τον άκουσαν να λέει «το μωρό, το μωρό…».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Βιολάρη, βλέποντας και το παιδικό κάθισμα που υπήρχε εντός του αυτοκινήτου, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να το αναζητούν πανικόβλητοι.

«Τελικά φαίνεται πως δεν υπήρχε κάποιο παιδί στο όχημα. Στη συνέχεια σπρώξαμε και επαναφέραμε το όχημα που είχε ανατραπεί» μας ανέφερε ο κ. Βιολάρης.
 
Ο αυτόπτης μάρτυρας κ. Αντώνης Βιολάρης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE