ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τους σταμάτησε ούτε ο συναγερμός – Μπήκαν σε Τράπεζα σπάζοντας τζάμι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν τους σταμάτησε ούτε ο συναγερμός – Μπήκαν σε Τράπεζα σπάζοντας τζάμι

Άγνωστοι εισήλθαν σε υποκατάστημα Τράπεζας στην οδό Κολωνακίου στην Λινόπετρα Λεμεσού τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/1.

Συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να κατάφεραν είσοδο στο κατάστημα από τζάμι το οποίο και θρυμμάτισαν.

Το κατάστημα έφερε σύστημα συναγερμού το οποίο και ήχησε κατά την προσπάθεια των δραστών να εισέλθουν, ωστόσο δεν τους απέτρεψε.

Οι δράστες φέρονται να απέσπασαν από την Τράπεζα, δύο κουμπαράδες που περιείχαν το ποσό των 300 ευρώ,

Η διάρρηξη έγινε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22/1.

Nα σημειωθεί ότι, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν άμεσα στην σκηνή, σε διάστημα μάλιστα τεσσάρων λεπτών, αφότου ήχησε το σύστημα συναγερμού, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη φύγει.

Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE