Στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, το νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής (21/01) στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 4 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές, φιλοδοξούν πως και η συγκέντρωση στην Αθήνα θα έχει ανάλογη ανταπόκριση με αυτή που είχε το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ανήλθαν στους περίπου 90.000 ενώ οι διοργανωτές κάνουν λόγο για πολύ μεγαλύτερο αριθμό που έφτασε ακόμη και τους 500.000.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE