ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγός 'φονιάς' - Τον εντόπισαν να οδηγεί με 12 φορές μεγαλύτερο ποσοστό αλκοόλης

ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγός 'φονιάς' - Τον εντόπισαν να οδηγεί με 12 φορές μεγαλύτερο ποσοστό αλκοόλης

Κτύπησε κόκκινο το μηχανάκι της Αστυνομίας στον έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε σε 51χρονο.

Συμφωνα με την Αστυνομια, μεταξύ των ωρών 2μ.μ – 8μ.μ. την Κυριακή (21/01), μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λευκωσία, κατήγγειλαν 51χρονο οδηγό, ο οποίος οδηγούσε στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου, με στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς άδεια κυκλοφορίας από τις 31/12/2016. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος μεταφέρθηκε και κρατήθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας.

Επίσης, ο 51χρονος σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, είχε ένδειξη 268μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο φάκελος της υπόθεσης θα συμπληρωθεί και θα καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE